+358 50 570 7691 pia.piaeliina@gmail.com

Piaeliina

Minun nimeni on Pia Lähteenmäki ja olen perustanut yritykseni Piaeliina 2002. Perustaessani yritykseni hyppäsin suoraan sanoen tyhjän päälle. Elämässäni oli ollut hyvin surullinen ja rankka jakso, ja tunsin menneeni melkoisen myllyn läpi. Tämä pisti arvot uusiksi ja miettimään millaisen loppuelämän todella halusin.

Alku oli melkoista hapuilua ja olin enemmän äiti kuin yrittäjä. Sitten yritykseni ollessa puolitoista vuotias piipahdin tutussa lasikaupassa ja siellä oli hyllyllä pienen pieni kilpikonna. Kysyin myyjältä oliko se sulatuslasityö ja hän sanoi sen olevan lasihelmi. Olin aivan ihmeissäni, sillä en ollut ikinä kuullutkaan lampputekniikasta tai tämän kaltaisista lasihelmistä. Luulin, kuten useimmat muutkin, että lasihelmi on pyöreä, yksivärinen pallo. Myyjä esitteli muutaman muunkin eläinhahmon ja minä olin myyty. Kahden viikon päästä istuinkin lamppuhelmi kurssilla ja siitä alkoi tämä ihmeellinen tieni lamppuhelmien maailmassa. Vähitellen, kokemuksen karttuessa pääsin sisälle tähän miniatyyri lasitaiteen maailmaan.

Nyt teen näitä jo vuosien suomalla kokemuksella koruntekijöille, keräilijöille ja lasitaiteen ystäville ympäri maailman. Jos haluat koruusi yksilöllisyyttä ja täydentää sitä Suomalaisella taidelasilla otapa yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun koruusi sopivat helmet. Teen myös kierrätyslasista helmiä, ja se helmi voi myös olla aivan pieni ja yksinkertainen. Sukellapa Galleriaan, Piaeliinan Facebook sivuille tai Instagramiin, missä kaikissa löytyy monipuolista kuvamateriaalia tekemistäni helmistä.